Bedrijfsuitje

Laat je latenten veranderen in talenten.
 
Ervaar het spelen met twee handen met Roliball.
Voel hoe je ook met een racketsport zoals Roliball
met twee rackets evenwicht kan ervaren in jezelf.
Wat is de reden om het dat stukje evenwicht niet te willen ervaren.

'Geef jezelf een kans voor een nieuwe ervaring'

Voor Bedrijven kunnen naar wens bedrijfsuitjes gegeven worden.

Voor instellingen kunnen aangepaste trainingen met betrekking tot thema's als teambuilding, voor jezelf opkomen, je eigen plaats innemen, samenwerking, meer in eenheid met elkaar werken.

Roliball is naast al de al reeds bestaande uitstapjes een nieuwe manier om meer in contact te komen met jezelf en een goede manier om als team in jezelf en in het bedrijf waar je werkt meer samenwerking te verkrijgen of te onderhouden.

Zelf is het geschikt op de werkvloer of in het kantoor een goede manier is om Roliball bewegingen te doen om je hoofd weer vrij te maken van alle werkbalast en daarna weer fris aan het werk.

Heeft u interresse dan kunt u hier op het contact formulier klikken en overleg samen met ons wat er voor uw afdeling of uw bedrijf georganiseerd kan worden.

Er worden op verzoek clinics of workshops georganiseerd met de nieuwe manier van bewegen die goede energie in het bedrijf laat vloeien. 

Referenties van opdrachten die verzorgt zijn door Roliball:

Friesland Campina , Domo in Bedum. Bedrijfsactiviteit voor de afdeling in Bedum. Gehouden in Bedum bij het Trefcentrum op 22 januari 2014. 


Nederlands eerste gecertificeerde Roliball Trainer sinds 2005. Onderwezen in China door uitvinder en ontwikkelaar Prof.Bai Rong, uit China. Sinds 2012 Gecertificeerde Roliball Instructeur Jonn van Schoot. contact klik op het regenboog lemniscaat kvk.nr.02096528

All rights reserved, World Copy Right © Jonn van Schoot 2008 - 2023

 Roliball, www.roliball.nl