Cursus

 
Laat je latenten veranderen in talenten.
Ervaar het spelen met twee handen met Roliball.
Voel hoe je ook met een racketsport zoals Roliball
met twee rackets evenwicht kan ervaren in jezelf.
Wat is de reden om het dat stukje evenwicht niet te willen ervaren.

'Geef jezelf een kans voor een nieuwe ervaring'

Roliball is een racketsport dat wordt in de buitenlucht in Groningen gespeeld.

Wat kun je verwachten van de lessen. Er wordt aandacht besteed aan het gronden het aarden. Zorgen dat je meer met beide benen op de aarde staat of wel dat je in jezelf aanwezig bent. Een goede verhouding met je levens hebt. Je leert met je gehele lichaam te bewegen. Dat betreft ook de beide handen. Het voelt anders je in balans te brengen dat beide handen ook geactiveerd worden. Niet een klein stuk van jezelf aanspreken (eenhandig) maar echt voor de kwaliteit van je leven te gaan. Je bent verantwoordelijk voor je beheer van je lichaam en geest. En lukt het je niet iedere week te komen om wat voor reden dan ook spreidt het dan en probeer zelf in de tussen tijd te trainen met wat je gegeven is. 

Je krijgt les van de eerste Nederlandse gecertificeerde Roliball trainer (2005) en nu instructeur, Jonn van Schoot.  Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het spel en de bewegingen. Hij is begonnen als gecertificeerde Taiji Qi Gong leraar vanaf 2002. 

Zou u een intoductieles willen of een persoonlijke les dan kunt u ons bellen of het formulier invullen. Dan nemen we contact met u op om een afspraak te maken. U betaalt voor 1 uur 100 euro bij een 10 rittenkaart.  Geldigheidsduur 15 weken.

De cursusdagen vinden plaats op de woensdagochtend van 9.45 tot 10.45. Instromen is altijd mogelijk voor nieuwe spelers. Deze cursussen worden gehouden op het parkeerterrein van de Beachclub Kaapse Hoorn. Aan de Kaapse Baan 1, Haren. Of aan de Hoornse plas (bij  Galaxy, de speelwiede op de heuvel tussen de twee stranden). Heeft u intentie te willen komen neem dan eerst contact op waar het i.v.m. het weer waar wordt gespeeld.


Staat je dag dat je kan er niet bij neem contact op en kijk of het toch kan. klik op informatie.  


 

Event
 Roliball cursus. (instromen mogelijk op ieder moment van het jaar)
Datum         Woensdagochtend 
Tijd

9.45 - 10.45

Plaats
Op dit moment wordt het gehouden op het parkeerterrein vlak bij het Beachclub Kaapse Hoorn. Kaapse Baan 1 Haren ( GN). Als u aanmeld wordt u op de hoogte gehouden waar het plaats vind.

      

kosten

Voor groepslessen geldt 10 lessen van 1uur, 100 euro (voor mensen die altijd onafgebroken kunnen komen) De strippenkaart van 10 lessen is 15 weken geldig.. Losse les 12 euro. Proefles 4,50 euro. 

aanmelden

vooraf aanmelden | informatie

Docent

Roliball  Instructeur Jonn van Schoot

 

 

 

 
Event

Roliball cursus voor mensen met een beperking.

Datum Woensdag ochtend 
Tijd

11.10 - 12.00

Plaats

Semmelstee, Semmelweisstraat 182 in Groningen

kosten
  
Groepslessen maandelijks 35 euro. Of voor groepslessen geldt 10 lessen van 1uur 100 euro (voor mensen die altijd onafgebroken kunnen komen) De strippenkaart van 10 lessen is 15 weken geldig.. Losse les 12 euro. Proefles 4,50 euro.
 
aanmelden

aanmelden verplicht. Maximaal 6 personen.| informatie 

Docent

Roliball Instructeur Jonn van Schoot

 

 

Event       

Workshop demonstratie Roliball 

Datum

Op dit moment niet mogelijk

Tijd

13.00 - 15.00

Plaats

Hortus Haren.  Kerklaan 34, Haren (GN) in de Chinese tuin op het terras bij de drakenwand.

kosten

http://hortusharen.nl/bezoekersinfo/entreeprijzen/

aanmelden

Hoeft niet

Docent

Roliball Instructeur Jonn van Schoot

 

 

 
Event

Roliball cursus voor kinderen en ouders of begeleiders. Geintresseerden of studenten

Datum

Zaterdagmorgen. (Of tijdstip en plaats in overleg)

Tijd

9.30 - 10.30

Plaats

Hoornseplas op de speelweide. Of Parkeerplaats Kaap Hoorn, Kaapse Baan 1, Haren

kosten

voor groepslessen voor kleine kinderen geldt 2,50 euro per les. Ouders 7,50 geintresseerden 7,50 en studenten 5 euro. Proefles kinderen 1 euro voor ouderen 4,50 euro. U betaald vooraf voor 10 lessen.

aanmelden

Bij voldoende belangstelling zal het plaats vinden op bovengenoemde in aanmelden / |informatie

Docent

Pionier en Nederlands eerst gecertificeerde Roliball(TBB) trainer . Internationale Roliball Instructeur (TBB) Jonn van Schoot. Gecertificeerd door uitvinder Prof. Bai Rong

  

 

Waar ?Tijdens de lente, zomer en herfst buiten aan de Hoornseplas op de speelwiede tussen de twee stranden. Of op het parkeerterrein bij Beachclub Kaap Hoorn, kaapse baan 1. Haren.

Bij regen in overleg.

  

Lessen worden op verschillende locaties gegeven o.a. bij het parkeerterrein bij de Hoornsemeer, Kaap Hoorn. of bij de speelvoorziening, De Galaxy, tussen de twee stranden aan de Hoornse plas.


Grotere kaart weergevenweergeven

 Roliball is een geschikte sport voor de motoriek. Je leert met twee handen het racket te hanteren. Waardoor ook het aangename gevoel van evenwicht in de beide hersenhelften lanzaam zijn plaats gaat innemen. Het bestaat uit gracieuze ronde bewegingen. De bloedstroom wordt geactiveerd en je voelt je frisser en opgewekter. Je versterkt je immuniteit en het is een aangename wijze van bewegen om ook in het dagelijks leven meer met een evenwichtige manier door het leven te gaan.

voor bedrijven en en scholen en referenties.

Naar bovenNederlands eerste gecertificeerde Roliball Trainer sinds 2005. Onderwezen in China door uitvinder en ontwikkelaar Prof.Bai Rong, uit China. Sinds 2012 Gecertificeerde Roliball Instructeur Jonn van Schoot. contact klik op het regenboog lemniscaat kvk.nr.02096528

All rights reserved, World Copy Right © Jonn van Schoot 2008 - 2023

 Roliball, www.roliball.nl