Trainersopleiding

Roliball een vorm van bewegen om zacht en ontspannen de bal op te vangen en de kracht van de aanvliegende bal samen met de vaak draaiende bewegingen van je lichaam de krachten bundelt om onafgebroken met jezelf of een ander te spelen. Ro betekent o.a. zacht in het Chinees. Li betekent o.a. kracht in het Chinees. Er wordt met een bal met een beetje zand erin gespeeld. Samen met een racket met een siliconen membraam met gaatjes om de bal zacht erop te laten komen. Om vervolgens met de kracht van de bal en je lichaam de bal naar zijn doel te laten gaan.  Roliball is als een manier van bewegen als de tong. Het is zacht en flexibel maar het heeft een enorme kracht. Zo speel je Roliball met de zachtheid en flexibiliteit en de kracht die je uit de aanvliegende bal haalt en je eigen lichaam om het zo te positioneren dat het in een beweging zijn doel bereikt. Het voelt heerlijk als je het doet. Mede door de constante ontspanning die je van de spieren vraagt. En het mooiste is dat beide handen kunnen meedoen. Voor mensen die meer willen dan alleen maar links zijn of rechts zijn is het een bevrijding je lichaam te voelen communiceren dat het zich helemaal in zijn element voelt. Meer harmonie in het lichaam en ook geest zal geven als je het blijft oefenen. Voor kinderen is het iets prachtigs om beide handen te gebruiken. En een kind heeft en spreekt de toekomst. Kom in harmonie met jezelf. De samenwerking in jezelf wordt aangemoedigd en dit zal in de toekomst ook nodig zijn voor de mens in zichzelf en met elkaar om meer harmonie in de wereld te brengen. Wil je daar deel vanuit maken om allereerst meer harmonie in jezelf te brengen door je op te leiden tot trainer. En dan een betekenis kan worden voor anderen door jouw voorbeeld meer harmonie in de wereld te brengen. Meld je dan aan of informeer over de cursus tot gecertificeerde Roliball trainer voorjaar 2020.

Wil je speler of Trainer worden van Roliball en je wilt het in je eigen land hebben. Roliball verzorgt voor u een opleiding tot internationale speler of erkende Roliball Trainer. De lessen zullen gegeven worden door de Roliball Pionier van Nederland de internationale Roliball Instructeur Jonn van Schoot uit Groningen. Die al reeds 2004 les heeft genoten van de uitvinder Prof. Bai Rong zelf. In China geheten Taiji Rouliqiu, Taiji Roliball of Taiji Soft ball. Jonn van Schoot heeft door zijn lange ervaring en uitstekende tweehandigheid wil hij u daarbij van harte uitnodigen u dat ook door te willen geven voor de generaties na ons die er in hun leven enorm veel levensactiviteit mee zullen gaan beleven. Uit ervaring is het voor de beide zijden van het lichaam goed om samen te werken. En dat beide zijden van levensbelang zijn voor het leven in deze tijd waarin we leven wordt steeds belangrijker.

  

Opleidingsniveau Roliball:

Trainersopleiding Roliball:

Trainer of oefeningsleider, assistent trainer worden en mee helpen de nieuwe sport in Nederland vorm te geven?

Wanneer u interesse heeft in de opleiding tot gecertificeerde Roliball trainer dan kan dat in 2021.
 
 De opleiding zal vanaf mei 2021 in fasen plaats vinden in overleg. Op dit moment wordt er met twee of een op een les gegeven. Intresse neem contact op.
 
Het zal zoveel mogelijk in de buitenlucht plaatsvinden. Plaats van onderricht o.a. Groningen (Hoornseplas). Kosten bedragen 1196,00 euro inclusief opleidingskosten en lesmateriaal. Exclusief verblijf, lidmaatschap TBBA (30,- per jaar), examenkosten (50,- euro).
 
De lessen worden gegeven door instructeur Jonn van Schoot. Belangrijk te weten is dat de opleiding bij Jonn met twee handen wordt getraind. Dat is uniek op dit moment in Nederland. Dit vergt meer training voor jezelf dan dat je dat met een hand kan doen. Maar je hebt er voor jezelf en voor anderen veel voordeel van.
 
Dit om de sport Roliball in de toekomst een goed fundament te geven en uiteindelijk mensen die de training hebben ondergaan hun eigen teambuilding in hun zelf ook willen delen met degenen die het ook willen leren Heeft u interesse voor de opleiding tot speler of Trainer Oefenleider of oefenleidster dan kunt u het formulier. invullen. Dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.
  
Jonn van Schoot is een Internationale Roliball Instructeur bevoegd door de uitvinder Prof. Bai Rong trainers op te leiden.
  
  
  
  
  
  
  
  
  


Nederlands eerste gecertificeerde Roliball Trainer sinds 2005. Onderwezen in China door uitvinder en ontwikkelaar Prof.Bai Rong, uit China. Sinds 2012 Gecertificeerde Roliball Instructeur Jonn van Schoot. contact klik op het regenboog lemniscaat kvk.nr.02096528

All rights reserved, World Copy Right © Jonn van Schoot 2008 - 2023

 Roliball, www.roliball.nl