Roliball op Scholen

Laat je latenten veranderen in talenten.

Ervaar het spelen met twee handen met Roliball.
Voel hoe je ook met een racketsport zoals Roliball
met twee rackets evenwicht kan ervaren in jezelf.
Wat is de reden om het dat stukje evenwicht niet te willen ervaren.

 

Geef jezelf een kans voor een nieuweervaring'
 

http://videos.stadjerstv.nl/videos/1-1430393646-20150424koningsspelen2015borgmanschool.mp4.mp4
 

 

Op de Koningsspelen 2015 Roliball voor de eerste keer op de Borgmanschool in Groningen

Je bent maar een keer jong en je wilt graag ontdekken wat je allemaal kan doen. Veel sporten worden aangeboden. En sommigen zijn nieuw. Voor velen die jonge kinderen hebben zullen zien dat ook nu voor de meisjes voetbal een mogelijkheid is om deel aan te nemen. Het is nu niet alleen meer een sport voor jongens alleen. Dit was 50 jaar geleden anders. En nu zijn er verschillende manieren om tijdens de schoollessen nog lichamelijke oefeningen te doen. De jeugd is afhankelijk van hun omgeving en de tijd waarin ze leven. Zo is de computer iets dat er altijd al is geweest voor de meeste kinderen. Het heeft zijn goede kanten en ook de mindere kanten. Veel kinderen die op dit moment moeten beslissen voor een nieuwe sport zullen actief worden als er meerdere kinderen aan deel nemen. Of je nu op hockey speelt of korfbal of tennis of basketbal speelt het zijn de meest bekende soort sporten waaruit je kunt kiezen. In China is de sport Roliball in 1994 als officiële nog een jonge sport in Nederland. Vanaf 2005 is er de mogelijkheid om in contact te komen met Roliball in Nederland. Toen is de sport geïntroduceerd in verschillende plaatsen hier in Nederland. 

Voor schoolsportfeesten en naschoolse activiteiten verzorgen we graag kennismaking bijeenkomsten om de kinderen met een voor hen en hun ouders een andere manier van bewegen te introduceren. Roliball is een zeer gracieuze manier van bewegen.

Zoals de vogels in de lucht in spiralen bewegen en de vissen in het water gemeenschappelijk de meest wonderbaarlijke meesterschap vertonen. Zo kunnen wij met bal en racket een onafgebroken aaneenschakeling van bewegingen in ronde en spiraalvormige bewegingen maken. Het is een gezonde manier van bewegen en niet alleen voor de jonge generatie maar ook voor de oudere generatie. Dus leraar nodig ons uit voor een demonstratie of op de sportdag om eens iets nieuws gezond, grazieus en buitengewoons te doen. Laat meer van je talenten groeien in jezelf. Jong geleerd oud gedaan.

Lezingen kunnen er worden gegeven voor uw instelling of school over de nieuwe sport Roliball een nieuwe manier van natuurlijk bewegen voor uw gezondheid. Een andere kijk op het leren en omgaan met dingen. Meer op een natuurlijke manier omgaan met de omstandigheden in de tijd waarin we leven.

Heeft u interresse om met uw klas of school voor de leerlingen een nieuwe sport aan te bieden dan kunt u hier op het contact formulier  klikken. Dan nemen we na ontvangst zo snel mogelijk contact met uw school op.

 

Referenties verzorgen van lessen op scholen in de stad Groningen door Roliball: 

 


Nederlands eerste gecertificeerde Roliball Trainer sinds 2005. Onderwezen in China door uitvinder en ontwikkelaar Prof.Bai Rong, uit China. Sinds 2012 Gecertificeerde Roliball Instructeur Jonn van Schoot. contact klik op het regenboog lemniscaat kvk.nr.02096528

All rights reserved, World Copy Right © Jonn van Schoot 2008 - 2023

 Roliball, www.roliball.nl