Eigenschappen Roliball

Laat je latenten veranderen in talenten.
 Ervaar het spelen met twee handen met Roliball.
Voel hoe je ook met een racketsport zoals Roliball
met twee rackets evenwicht kan ervaren in jezelf.
Wat is de reden om het dat stukje evenwicht niet te willen ervaren.

'Geef jezelf een kans voor een nieuwe ervaring'

Naast het samen spelen en het solo spel is er een basisvorm en een aantal standaardvormen. Dit zijn bewegingsvormen die je kunt vergelijken met het Tai Chi Chuan of Taiji Yuan de 48 vorm of de 24 vorm. Hieronder de 4 eigenschappen van Roliball.

In de basisvorm zijn er een aantal basistechnieken in een vorm gemaakt.  Samen met muziek en het ritme kunnen meerdere mensen synchroon met elkaar de basisvorm doen.

De standaardvormen zijn vormen die op een specifieke volgorde bewogen worden. De standaardvormen worden iedere keer iets moeilijker. Hierbij wordt verwacht dat uiteindelijk de gehele groep synchroon speelt.


In 2007 tijdens de Chinese kampioenschappen in Quanzhou waren ook veel groepen die zeer mooie kleding aan hadden. De jury beoordeelt op verschillende onderdelen over de punten voor de groep. De mooie kleding is ook een van die onderdelen waarop je punten kan krijgen.


 Jury leden beoordelen de demonstratie
  
naar boven

 


Nederlands eerste gecertificeerde Roliball Trainer sinds 2005. Onderwezen in China door uitvinder en ontwikkelaar Prof.Bai Rong, uit China. Sinds 2012 Gecertificeerde Roliball Instructeur Jonn van Schoot. contact klik op het regenboog lemniscaat kvk.nr.02096528

All rights reserved, World Copy Right © Jonn van Schoot 2008 - 2023

 Roliball, www.roliball.nl